Computex 2016: Indulunk Tajvanra, az év egyik legfontosabb hardver-kiállítására!

Idén is két helyi tudósítóval, valamint a hazai csapat hathatós háttértámogatásával ontjuk majd a friss bejelentéseket.

A TAITRA (Computexet szervező cég) és az ASUS-hoz tartozó, idén 10. életévét ünneplő Republic of Gamers (ROG) támogatásának köszönhetően idén is ketten, 04ahgy és jómagam, Daywalker utazunk a tajvani Computex kiállításra, mely 30-án nyitja meg kapuit az ominózus 0. napra időzített sajtótájékoztatókkal. Ezt követően május 31-től egészen június 4-gyel bezárólag látogathatjuk a gyártók standjait, "titkos" szobáit, ahol bemutatják az elkövetkező egy évre szánt termékújdonságaik java részét. Az előző évhez hasonló nagy dömpingre számítunk most is, így az alvást valószínűleg idén is hanyagolnunk kell. :)

Idén egy kis extra tudósítás is várható, ha minden jól alakul: az FSP a kiállítás ideje alatt (egészen pontosan az utolsó két napban) meghívta egyikünket Sencsenbe (vagy Shenzen, ahogy sokan ismerik), ahol egyik nap a szünetmentes tápegységeket, másik nap pedig a hagyományos tápegységeket készítő gyárba nézhetünk be.


[+]

A stáb idén két útvonalon közelíti meg a célállomást. 04ahgy már hajnalban útnak indult Budapestről Frankfurtba, hogy aztán közvetlenül Tajvanon landoljon 29-én ottani idő szerint hajnali 6 körül, míg a másik gép délután 4-kor száll fel Dubaj irányába, ahonnan szintén közvetlen Tajvan lesz a végállomás 29-én délután fél 5-kor. A közvetítés tehát jövő héten veszi kezdetét, addig is figyeljétek Facebook oldalunkat!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés