Computex 2013: az FSP is digitális tápegységen dolgozik

A Seasonicnál tett látogatás után egy másik nagy, elsősorban tápegységekkel foglalkozó céghez is bekukkantottunk.


[+]

Az FSP standján a különféle, tápellátás biztosítására hivatott termékek mellett már a manapság eléggé felkapott külső, pótakkumulátorok egy sorába is belefutottunk, de mi végül izgalmasabbnak találtuk a legújabb ATX tápegységeket.


[+]

Elsőként a cég egyelőre fejlesztés alatt álló digitális tápegységének bemutató darabja felé vettük az irányt.


[+]

Jelenleg minden jel arra mutat, hogy idővel minden gyártó előáll majd a saját digitális megoldásával. A vállalat egyik fejlesztőjének elmondása alapján az FSP már jó ideje dolgozik ezen, melynek belsejébe most betekintést engedett.


[+]

Az új, Platinum minősítésű szériához természetesen már egy szoftvert is mellékelni fognak, amellyel nyomon lehet követni a legfontosabb működési paramétereket. A végleges, kereskedelmi forgalomba szánt verziót az év végére ígérte a vállalat.


[+]

Ezt követően a már kész, vagy majdnem végleges termékek felé vettük az irányt, ahol is a Raider széria egyik új modelljébe botlottunk, amiről az FSP képviselője elmondta, hogy a sorozat immáron egy fokkal jobb, 80 Plus Silver minősítéssel rendelkezik.


[+]

Az Aurum 92+ a nevéből eredően 92%-os, vagy afeletti hatékonysággal fog rendelkezni, mely természetesen ezzel a 80 Plus Platinum minősítésnek is megfelel. A 850 (HW850), 1000 (HW1000), és 1200 (HW1200) wattos modellek megjelenése szintén valamikor az év utolsó negyedévében lesz esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés