Hirdetés

Nem aprózza el a VGA-k hűtését a Colorful

A Colorful elsősorban a gyárilag tuningolt VGA-iről, illetve az elmaradhatatlan kifestő szettről híresült el, de fontos eleme a termékeknek az egyedi tervezésű hűtő is. A vállalat egy ideje dolgozik a Shark Bionic fantázianevű megoldás koncepcióján, mely a friss információk szerint a GeForce GTX 670 iGame Ares X nevű kártyán fog helyet kapni először, de már meg lehet vizsgálni a kinézetét.


(forrás: EXPreview)

A termék méretes lesz, és két darab 8 cm-es ventilátor dolgozik majd a bordákba szállított hőmennyiség gyorsabb elvezetéséért. A 8 mm-es átmérőjű hővezető csövek száma összesen kilenc lesz, és ezek közül három, kettő, illetve négy cső külön bordába szállítja a forróságot. A képeket elnézve a dizájnnal sem lesz gond, illetve remélhetőleg a zajszint is rendben lesz, bár ez függ az elvezetendő hőmennyiségtől is.


(forrás: EXPreview)

Sajnos arról nincs adat, hogy a GeForce GTX 670 iGame Ares X jelzésű VGA, és ezzel együtt a Shark Bionic hűtő mikor kerül bevetésre. Sajnos a termék különálló forgalmazásában nem gondolkodik a cég, pedig biztos lenne rá kereslet.


(forrás: EXPreview)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés