CES 2015: MSI GAMING a házon belülről szemlélve

A tegnapi napon írtunk az MSI GAMING notebook és egybegépekről, de a vállalat a hagyományosabb formát kedvelő felhasználókra is gondol, így a GAMING termékcsalád a számítógép házon belül is él.

MSI X99A GAMING 9 ACK
MSI X99A GAMING 9 ACK

Az alaplapok szempontjából az X99A GAMING 9 ACK és a Z97A GAMING 6 emelhető ki, amelyek a normál GAMING megoldásoktól elsősorban az USB 3.1 támogatásában különböznek, és van rajtuk USB Type-C csatlakozó is.

MSI Z97A GAMING 6
MSI Z97A GAMING 6

Az X99A GAMING 9 ACK extrája még a Killer DoubleShot Pro technológia, amely lényegében egy gyűjtőnév a vezetékes és vezeték nélküli hálózati összeköttetésre. Ezen belül a Gigabit Ethernet vezetékes hálózati vezérlő szerepét a Qualcomm Atheros Killer E2205-ös megoldása tölti be, míg a Wi-Fi esetében a Qualcomm Atheros Killer 1525 802.11ac-s opcióval fog majd találkozni a felhasználó, amely a nevének megfelelően támogatja az IEEE 802.11a/b/g/n/ac-s szabványokat.

MSI X99S SLI Krait Edition
MSI X99S SLI Krait Edition

Az MSI bemutatta az X99S SLI Krait Edition alaplapot is, amely abból a szempontból különleges, hogy a vállalat mérnökei a világ elit moddereivel együtt tervezték meg.

MSI GeForce GTX 970 GAMING 100 Million Edition
MSI GeForce GTX 970 GAMING 100 Million Edition

Végül az MSI bejelentette, hogy a kezdetek óta százmillió olyan VGA-t adtak el, amely NVIDIA GeForce GPU-t használ, és ennek örömére készítettek egy GeForce GTX 970 GAMING 100 Million Edition (röviden 100ME) nevű VGA-t. Ennek a terméknek a pontos órajeleiről még nincs adat, de a vállalat elárulta, hogy gyárilag tuningolt megoldásról van szó. A zöld TwinFrozr V hűtővel rendelkező újdonság érdekessége, hogy a dobozban lesz egy ajándék, de a cég nem árulja el, hogy miről van szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés