Ősszel érkeznek az új Canon i-SENSYS LBP7010C, LBP7018C és MF3010 lézernyomtatók

Hirdetés

A Canon felpörgette nyomtatós részlegét a nyár végére, ezúttal például három új lézerprintert lepleztek le, melyek a i-SENSYS széria felhozatalát gazdagítják. A trió két színes toneres tagját, a fehér és fekete külsővel rendelkező LBP7010C és az LBP7018C, valamint a harmadik, monokróm nyomatok előállítására képes, ultrakompakt, multifunkciós MF3010 modellt a gyártó kisvállalati és akár otthoni használatra is ajánlja.

Canon i-SENSYS LBP7010C
Canon i-SENSYS LBP7010C [+]

Az i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C típusok fekete-fehér nyomtatásnál akár 16 oldal elkészítésére is képesek, színes nyomtatásnál pedig 4 oldal/perces a teljesítményük. Az új nyomtatódobnak és a kompakt háznak köszönhetően a nyomatók kevés helyet foglalnak az asztalon, ugyanakkor időtakarékos funkciókkal is rendelkeznek: az első oldal gyors kinyomtatása (First Page Out Time, FPOT), valamint az alvó állapotból való gyors visszatérés mellett a kiváló minőségű nyomatok néhány másodperc alatt elkészíthetők. Az egyszerű tonerkazetta cserét biztosító rendszernek, valamint a Canon CAPT (a Canon fejlett nyomtatási technológiája) nyomtató illesztőprogramnak köszönhetően pedig egyszerűen telepíthetők, karbantarthatók és használhatók. Műszaki adataikat tekintve egyébként a két LBP nem különbözik egymástól, csupán a színük tér el: a 7010 fehér, a 7018 fekete festésű.

Canon i-SENSYS LBP7018C
Canon i-SENSYS LBP7018C [+]

Az MF3010 azoknak lehet hasznos, akik monokróm lézernyomtatójukról egy megfizethető, de nyomtatásra, lapolvasásra és másolásra is képes nyomtatóra váltanának. A modellben található, az első oldal gyors kinyomtatását lehetővé tévő funkció még alvó állapotból visszatérve is gyors másolást és nyomtatást biztosít a felhasználók számára, amellyel időt takaríthatnak meg, és növelhetik a hatékonyságot. A nyomtatás sebessége elérheti a 18 oldal/percet (monokróm nyomtatás/másolás), az első nyomat elkészülésének ideje pedig mindössze 7,8 másodperc. Az íróasztali kényelmes használatra készült i-SENSYS MF3010 multifunkciós nyomtató új, függőleges kialakítású kezelőfelületén található felhasználói felület és kompakt digitális másolási funkciók rendkívül egyszerűen használhatók.

Canon i-SENSYS MF3010
Canon i-SENSYS MF3010 [+]

Az új i-SENSYS Canon színes lézernyomtatók idén szeptembertől lesznek elérhetők Európában, az MF3010 pedig októberben érkezik majd, viszont az árukról egyelőre nem számolt be a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés