A Brother megújítja tintás termékcsaládját

A Brother bejelentette, hogy megújul a tintasugaras nyomtatócsaládja, melynek első képviselője a DCP-J315W lesz. A külső stílusjegyek szempontjából valóban nincs sok hasonlóság az előző generációs termékekkel, de ennél fontosabb, hogy a belső értékek is pozitív irányba változtak.


[+]

A 4,8 cm-es LCD kijelzővel rendelkező színes berendezés a megszokott A4-es papírméret mellett képes az Ltr, az A6, a Photocard, az Index Card és a Post Card esetében is a szegély nélküli nyomtatásra. A vezeték nélküli hálózati kapcsolatra is gondolt a vállalat, sőt fotók nyomtatása esetén egy külön szoftver segít a felhasználónak a képek szerkesztésénél. A fotók természetesen memóriakártyákról is kinyomtathatók, hiszen a készülék rendelkezik kártyaolvasóval is, de akár szkennelni is lehet a támogatott JPEG, BMP, PDF, TIFF és PNG formátumok egyikébe. Az újdonság egyébként 35 monokróm és 28 színes nyomatot készít percenként.

A Tintamenedzser (Ink Management Key) funkcióval ellenőrizhető a patronok töltöttségi szintje, továbbá az egy festékponthoz használt 1,5 pl-es cseppméret a megcélzott kategória alapján meglehetősen jól hangzik.

Az otthoni és kisirodai igényekhez ajánlható új Brother DCP-J315W még ebben a hónapban forgalomba kerül, az árcédula pedig 28-30 000 forint körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés