Bombasztikus nyeremények az MSI tuningversenyén!

Még július végén indította tuningversenyét az MSI, amelynek két érdekessége van. Az első, hogy nem csak a szárazjéggel és folyékony nitrogénnel jól bánó profikra gondoltak, hanem külön versenyt indítottak azoknak is, akik csak levegővel, esetleg vízzel tudnak hűteni. Az első, 2D-s forduló Augusztus 20-ig tart, ebben Intel XTU, HWBOT Prime és Geekbench3 – Single Core eredményeket várnak. Augusztus 20-án indul és szeptember 20-ig tart majd a 3D-s rész, ahol szintén három kör lesz, aminek szintén van egy érdekessége: a lég- és vízhűtéses versenyben IGP-vel kell az eredményeket produkálni. A 2D és 3D rész eredményeit összevonva hirdetnek majd győzteseket.

A verseny második különlegessége, hogy a megszokottnál is sokkal-sokkal bőkezűbben osztják a díjakat. Az első helyezett az extrém és lég/vízhűtéses versenyben is egy MSI X99A Godlike Gaming alaplapot, Haswell-E architektúrás, nyolcmagos Core i7 processzort, 16 GB HyperX DDR4 memóriát, 120 GB-os HyperX Fury SSD-t és még egy 400 GB-os Intel 750 SSD-t kap. A második helyezettek már „csak” hatmagos Haswell-E processzort, 16 GB RAM-ot és HyperX Fury SSD-t szereznek meg az MSI X99A Godlike Gaming alaplap mellé. A harmadik helyezetteknek MSI Z97A Gaming 6 alaplap (extrémben MSI GTX 960M Gaming 100ME grafikus kártya), 8 GB HyperX Savage memória (extrémben 16 GB ugyanilyen memória) és 120 GB-os HyperX SSD üti a markát. A negyedik illetve ötödik helyezettek pedig 8 GB HyperX Savage memóriával és 120 GB-os HyperX Fury SSD-vel lesznek gazdagabbak.

Íme a nyeremények
Íme a nyeremények

Alább összegyűjtöttük a lényegesebb linkeket, hogy egyszerűbb legyen eligazodnia annak, aki úgy dönt, hogy részt vesz az MSI versenyében.

A konkurencia biztosan erős lesz, az extrém viadalba már a HWBOT legmagasabb, elit ligáját vezető Dancop is beszállt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés