Fürdéshez ajánlja új tévéjét a Bluedot

Jó pár olyan japán cég van, amely időről-időre piacra dobja saját vízálló televízióját. Közéjük tartozik a Bluedot is, amely csak nevében emlékeztet a Blaupunktra, egyéb köze nincs az egykor a tévés iparágban meghatározó szerepet játszó német márkához.

Bluedot BTV-WL900
Bluedot BTV-WL900 [+]

A vállalat BTV-WL900 típusjelzésű, kilenc hüvelyk képátlójú LCD televíziója ellenáll a nedvességnek, a cég állítása szerint még azt is kibírja, ha egy órán keresztül a víz alá nyomják. Magyarul be lehet vinni a kádba, vagy zuhanyzás közben nézni a műsort, vagy valami filmet, és nem kell attól tartani, hogy elromlik.

A digitális tunert egyébként nem magába a készülékbe építették, hanem egy külön dobozban kap helyet. Ehhez csatlakozik az antennakábel, ami a feldolgozott jeleket vezeték nélküli úton továbbítja a kis televízióba. A 800x480 képpont maximális felbontása ma már kicsit kevésnek tűnik, de a három órányi működésre elegendő energiát biztosító akkumulátorral nincs nagy gond, illetve a két darab két wattos integrált hangsugárzó is elégnek tűnik.

Előzmények

Hirdetés