Beindult a Prohardver - Vogel Burda Network

A korábban bejelentett megállapodás értelmében megkezdte működését a Prohardver – Vogel Burda Network.

Tartalmi együttműködés keretében a PROHARDVER! (http://prohardver.hu) portál a jövőben – teljes önállóságát megtartva – a CHIP magazin hivatalos magyarországi online website-jaként funkcionál. Hasonló elven, a Mobil Élet a kiadó mobilkommunikációs kiadványának hivatalos site-jaként működik majd a Mobilaréna (http://mobilarena.hu) is.

A CHIP magazin egyes cikkei egy "CHIP-sztorik" című rovatban heti rendszerességgel jelennek majd meg a prohardver.hu oldalon. A magazin online fóruma a jövőben a PROHARDVER! 38 ezer regisztrált tagot meghaladó Fórumába integrálva él tovább.

Az IT.news.hu oldalon állandó elemként szerepel az IT-BUSINESS című infokommunikációs hetilap aktualizált tartalmi összefoglalója. Ebben minden nap szerepel egy-egy cikk rövid bevezetője, ami egyben élő link a lap saját, itbusiness.hu weboldalára. A hetilap napi online hírlevelének, az IT-BUSINESS Today-nek az aktuális számából egy-egy ajánló jelenik meg, az aznapi hírlevélhez vezetve az olvasót. A portálok címlapján a kiadó üzlethálózatának és azonos nevű online áruházának, az IT-MédiaBolt-nak a linkje is megjelenik.

Az online felületek értékesítési feladatait – az ügyfélkapcsolatok folytonosságát szem előtt tartva – a két cég szakemberei együttesen látják el.

Carsten Gerlach, a Vogel Burda Communications Kft. ügyvezető igazgatója és Balog Márton, a Prohardver Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: meggyőződésük, hogy ez az együttműködés új és minőségi szolgáltatást hoz a magyar piacra, hozzájárulva annak további fejlődéséhez, növekedéséhez.

A havi több mint 250 000 olvasót elérő Vogel Burda Communications Kft. a CHIP magazin, a Computer Panoráma, az IT-BUSINESS, a Mobil Élet és a PC GURU, valamint számos IT-szakkönyv kiadója.

A havi több mint 180 000 olvasót elérő Prohardver Kft. a PROHARDVER!, az IT.news és a Mobilaréna portálok üzemeltetője.

Azóta történt

Hirdetés