Befutott az OKI MB700-as nyomtatósorozata

Az OKI bejelentette, hogy hazánkban is elérhetővé vált az új, A4-es multifunkciós nyomtatósorozat, vagyis az MB700 termékcsalád, melyek a júniusban bevezetett, színes MC700 szériába tartozó berendezések által lerakott alapokra építkezik. Az MC700-as és MB700-as sorozat tagjai nyílt platformmal rendelkeznek, így lehetővé teszik a dokumentumkezelés és a munkafolyamatok egyszerűsítését a vállalat minden szintjén. A mono és színes multifunkciós gépek széles piacot fednek le, így bármilyen üzleti igény képesek kielégíteni, függően az adott modelltől és a kiviteltől.

OKI MB760dn
OKI MB760dn [+]

Az MB700 és MC700 sorozat megkönnyíti a papíralapúról a digitális munkavégzésre történő átállást. A széria berendezéseinek szoftveres felszereltsége ráadásul hatékony eszközkezelési feladatokat is lehetővé tesz többek között a távoli diagnosztika, illetve a nyomtatásellenőrző és -hitelesítő funkciók révén. A teljes termékskála az MC760dn, MC760dnfax, MC770dnfax, MC780dfnfax, MB760dnfax, MB770dn, MB770dnfax és MB770dfnfax modelleket foglalja magában, melyek mindegyike rendelkezik beépített tűzőgéppel. A dn jelzés jelzi az adott modellen belül az alapkivitelt, míg dfn a nyomtatókba épített úgynevezett finisherre utal, amely automatikusan rendezi, illetve igény szerint összetűzi a kinyomtatott dokumentumokat. A fax jelzés a névből eredően természetesen a faxra utal.

OKI MB770dn
OKI MB770dn [+]

Az új, LED technológiás mono és színes multifunkciós berendezések 23 centiméter átmérőjű, színes háttérvilágítású érintőképernyővel kaphatók, amelynek kezelőfelülete testre szabható. Az MC780 40, míg az MB770 52 lap/perces nyomtatási sebességre képes. Emellett az automatikus kétoldalas nyomtatás és szkennelés, a rugalmasan beállítható lapbeolvasási formátumok és rendeltetési helyek, valamint a 160 GB-os merevlemez az alapkiépítés részeként érhetők el. A mono multifunkciós megoldásokban még titkosított, valamint az azonosítószám alapján történő nyomtatással, lemeztörlési lehetőséggel, kártyaalapú hitelesítést igénylő nyomtatással és más hasonló funkcióval gondoskodnak a biztonságos dokumentumkezelésről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés