Szeretnél egy IGAZI hifi tornyot? Tessék!

A Bearmax MA-811-ben van lemezjátszó, két kazettás deck, CD lejátszó és rádió is, ráadásul úgy néz ki, mintha 30 éve gyártották volna.

Vannak olyan egykori rendkívül népszerűnek számító termékcsaládok, amelyeken egyszerűen túllépett a technológia, és amelyek így szinte teljesen eltűntek mostanra. A VHS videómagnók, CRT tévék, és kazettás Walkmanek mellett ide tartoznak a hagyományos felépítésű hifi tornyok is, amelyek egykor uralták a nappalikat, hálószobákat, de mára kiszorították őket a mikro vagy egyéb kompakt rendszerek.

Bearmax MA-811
Bearmax MA-811 [+]

Mégis vannak olyan cégek, amelyek továbbra is látnak fantáziát az ilyen készülékekben, hiszen még ma is akadnak új modellek. Ilyen például a Bearmax MA-811 típusjelzésű terméke, amelyről első pillantásra simán azt hihetné bárki, hogy 30-35 évvel ezelőtt gyártották. A tradícióknak megfelelően a tetejére került a lemezjátszó egység, középen a két kazettás deck, alul pedig két, CD lemezek kezelésére képes optikai meghajtó. Elhelyeztek rajta egy USB portot, valamint egy SD kártyaolvasót is, és ennek köszönhetően a készülék képes az kártyákon, merevlemezeken, pendrive-okon található MP3 vagy WMA zeneszámok megszólaltatására is. Rendelkezik AM/FM tunerrel, így rádiózásra is alkalmas, beépített hangrendszerének maximális névleges kimeneti teljesítménye 2x2 watt, ára pedig 350 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés