Befutott Magyarországra a B&O mobil hangrendszere

A Beolit 17 úgy néz ki, mint egy hűtőláda, viszont sokat tud, és igen drága.

A luxuskategóriás termékeiről ismert dán Bang & Olufsen hazánkba is elhozta legújabb mobil hangrendszerét, a Beolit 17-et. A cég ragaszkodott a hagyományokhoz, és ezt a darabot is igen drágán adja. 150 000 forintot kell érte letenni az asztalra, ami bárhogy nézzük, egy ilyen típusú modell esetében igen húzós összeg.

Bang & Olufsen Beolit 17
Bang & Olufsen Beolit 17 [+]

A kicsit egy hűtőládára, vagy a lyukak miatt tésztaszűrőre hajazó készülékház alumíniumból készült, a fogantyú pedig marhabőrből, szóval a minőségi anyaghasználatra most is odafigyeltek. 23 centiméteres hosszúságához 13,5 centiméteres mélység és 19 centiméteres magasság, valamint 2,7 kilogrammos tömeg társul, ami arra utal, hogy annyira kényelmesen azért nem hurcolászható. A vezérlőpanelt a készülék tetején helyezték el, és itt helyet kapott egy programozható gomb is. Joggal fordulhat meg az ember fejében, hogy egy hangsugárzó esetében ennek mi értelme van, és a válasz az, hogy a mobil appban kapcsolhatóak be vele bizonyos funkciók, például egy gombnyomással elindítható a lejátszási lista anélkül, hogy a telefont elő kéne venni.

Bang & Olufsen Beolit 17
Bang & Olufsen Beolit 17 [+]

Az AirPlay technológiát nem, de a Bluetooth alapú vezetéknélküli kapcsolat megteremtését támogatja, és nem hiányzik róla a 3,5 mm-es audiocsatlakozó sem, ennek köszönhetően pedig akár egy régebbi lejátszó is rádugható. A maximális névleges kimeneti teljesítménye 240 watt a gyártói adatok szerint, rendelkezik integrált mélysugárzóval, a hangokat elméletben képes 360 fokban körbe szórni, akkumulátora pedig elméletben 24 órás folyamatos működésre elegendő energia eltárolását szavatolja. Az alkalmazásban található ToneTouch segítségével a felhasználó saját igényeinek megfelelően módosíthatja a magas-, középtartományú- és mély hangok arányát, azaz az equalizer funkció sem hiányzik.

Azóta történt

Hirdetés