Magyarországra is megérkeztek a Bang & Olufsen új audió termékei

A tavaszi-nyári kollekció fej- és fülhallgatót, hordozható hangrendszert és különféle kiegészítőket tartalmaz.

A Bang & Olufsen felfrissítette termékportfólióját, és az új termékek már hivatalosan is elérhetőek hazánkban. A cég közleménye szerint a dizájnban visszaköszön a skandináv nyár, bármit is jelentsen ez.

Bang & Olufsen Beoplay E6
Bang & Olufsen Beoplay E6 [+]

A tavaszi-nyári kollekció része a Beoplay E6 nevű, Bluetooth interfésszel kompatibilis fülhallgató. E készülék por- és fröccsenésálló, így szabadban, sportoláshoz is nyugodtan használható, és állítólag a basszusokat kifejezetten szépen szólaltatja meg. Mondjuk 95 000 forintért ez a minimum, ugyanis ennyibe kerül. A Beoplay H9i se az a kimondott filléres kategória, hiszen 133 000 forintot kóstál. E fejhallgató is támogatja a Bluetooth technológia használatát, akkumulátora 18 órányi üzemidőt biztosít, és érintésérzékeny alumínium kezelőfelületet kapott. A Beoplay A1 a hordozható hangsugárzók sorait erősíti. A gyártó állítása szerint a kompakt méretéhez képest nagy a teljesítménye, és ez az amivel elsősorban lefőzheti vetélytársait. Az extrára pedig szükség is van, hiszen 66 400 forintba kerül, ami ebben a szegmensben kifejezetten soknak számít.

Bang & Olufsen Beoplay H9i
Bang & Olufsen Beoplay H9i [+]

A cég természetesen a legújabb fej- és fülhallgatók tárolásáról sem feledkeztek meg. A tokok a prémium, dán textilgyártó Kvadrat és a világhírű dizájner, Raf Simons közös kollekciójának, „Ria” névre hallgató anyagából készültek, pointillizmus ihlette mintázattal. Ezek ára 20 000 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés