Jön az új Bang & Olufsen Eclipse OLED tv

A vállalat ezúttal is egy már meglévő LG modellt vett alapul a "saját" tv megalkotásához.

A luxuskategóriás termékeiről ismert dán Bang & Olufsen bejelentette, hogy egy új OLED televízióval lép színre. Ez a második generációs Eclipse tv, amelynek elődje 2017-ben mutatkozott be, és ahhoz hasonlóan az új is egy már meglévő LG tv enyhén módosított változata.

Korábban egy C szériás (C7) LG OLED tévét használtak alapnak, 2020-ban viszont a G sorozat, egész pontosan a GX mellett döntöttek. Ennek sajátossága, hogy egy speciális konzolnak, illetve a hátlap különleges kialakításának hála hézagmentesen simul a falra. Ezt a tulajdonságát a B&O is megtartotta. A Bang & Olufsen egy nagy teljesítményű hangprojektort ad a termék mellé, egy dizájnos távirányító, valamint egy motoros állvány mellett, ráadásként pedig az Eclipse megkapja a B&O Link nevű technológiáját, amelynek köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztatható a vállalat kompatibilis hangrendszereihez.

A Bang & Olufsen Eclipe második generációja egyelőre 55 hüvelykes változatban érhető el, és 11 000 dolláros áron kezdik árulni. Ez lényegesen több, mint amiért az eredeti LG GX tévét adják (4100 dollár), szóval az említett "extrákért" elég sok pénzt kérnek el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés