Antibakteriális perifériákkal jelentkezett az AZIO

A higiéniára nagy hangsúlyt fektető vásárlók még a zuhany alá is magukkal vihetik a cég friss felhozatalát.

Az új koronavírus-járvány idején kényes kérdés a perifériáink tisztán tartása, így sok helyen jól jöhetnek majd az AZIO új antibakteriális és vízálló megoldásai, melyek az Antimicrobial & Waterproof termékvonal égisze alatt közelednek. Az eszközök ezüst alapú antibakteriális hatóanyag felhasználásával készültek, és nem csupán a mindenféle fröccsenő folyadékok ellen védettek, de a mosogatógépbe is bedobhatók egy alapos tisztítás erejéig; a különböző irányokból érkező vízsugarakkal nincs probléma, viszont a teljes merítést inkább kerüljük el.

(forrás: AZIO) [+]

A KB530-as típusjelű, állítható dőlésszögű tasztatúra membrános kivitelű (csakúgy, mint hírünk többi tárgya), és az ipari sztenderdhez képest négyszer nagyobb karakterkészlet feszít a háromszínű (piros, kék, lila) világítással megspékelt, alacsony profilú gombjain, amit a gyengébben látó (és vakon gépelni nem tudó) emberek bizonyosan értékelni fognak. A 1,5 méteres kábelt hordó, 6KRO-s apparátus 46 dollárt kóstál, és szerencsére a fehér/ezüst színű, Maces variánsa (KB540) sem kerül többe.


(forrás: AZIO) [+]

Az MS530 nevet viselő, 119 mm hosszú, 64 mm széles és 37 mm magas, háromgombos rágcsáló szimmetrikus dizájnt és 1000 cpi felbontású optikai szenzort kapott, és 91 grammot nyom a mérlegen, miközben harisnyázott kábele a szokásos 1,8 méteres hosszúságra nőtt. Dobozán 30 dolláros árcédula fityeg, de ha ezt megtoldjuk még 30-cal, akár a KM535-ös billentyűzet-egér szett részeként is szert tehetünk rá.


(forrás: AZIO)

Persze itt a klaviatúra nem rendelkezik fényorgonával, a kupakokon tanyázó karakterek sem nőttek óriásira és a billentyűközök is láthatóan nagyobbak, de az egyéb specifikációi megegyeznek a fentebb taglalt modellekéivel. Akárhogy is választunk, már nem kell sokat várnunk, hiszen az újdonságok augusztus folyamán kerülnek kereskedelmi forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AZIO

Előzmények

Hirdetés