Alsó-középkategóriás ASUS videokártya Gundam kedvelőknek

Egy már piacon lévő modell esett át egy (szerintünk) jól sikerült kozmetikai kezelésen.

Az ASUS vigyázó szemeit a Japánban óriási, de nyugaton is decens méretű rajongótábornak örvendő Gundam franchise-ra vetette, és többféle olyan termékkel is bővíti portfólióját, ami a népszerű anime univerzum motívumaival kívánja meghódítani a vásárlókat. Ilyen például a minimális tuningon átesett, új TUF Gaming X3 GeForce GTX 1660 Super variáns, a Zaku II Edition, ami a Char Aznable nevű karakter által irányított MS-06S Zaku II mecha piros-fekete-fehér trikolorjában kelleti magát.


[+]

Igazából csak a festés más a GTX 1660 Super Advancedhez képest, ugyanaz a réz hővezető csövekkel és dupla golyóscsapágyas ventilátorokkal operáló, 2,7 slotos DirectCU III hűtés, illetve (csupán merevítésként szolgáló) hátoldali takarólemez került a NYÁK-ra, továbbá a GPU gaming/OC frekvenciája is 1800/1830 MHz az 1785 MHz-es referenciaérték helyett. A 6 GB-nyi GDDR6 VRAM a szokásos, 14 GHz-es effektív órajelén ketyeg és a DiplayPort 1.4a-HDMI 2.0b-DVI-D DL kimenetek triumvirátusát sem legyintette meg a változás szele.


[+]

Árat egyelőre még nem áll módunkban társítani a vezérlőhöz, ahogy a szigetországon kívüli hozzáférhetőség kérdése szintúgy a fejünk felett lebeg, mindenesetre kihagyott ziccernek tartanánk az ASUS részéről, ha legalább korlátozott példányszámban nem jutna belőle az európai piacra is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés