Durva billentyűzettel veszi célba a játékosokat az ASUS

Az ASUS bemutatta a Horus GK2000 elnevezésű mechanikus billentyűzetét, amely a ROG termékcsalád része lesz, így teljes egészében a játékosok igényeire lett szabva. A termék a Cherry MX Red mechanikai kapcsolókkal kerül forgalomba, így billentyűnként 50 millió leütésre van hitelesítve, és természetesen a háttérvilágítás sem maradt le, amely vörös LED-eket használ, de öt különböző módban lehet ezeket működtetni. Opciós lehetőség a LED-ek kikapcsolása, vagy csupán egy-egy billentyűre való korlátozása, tehát az egész rendszer teljesen személyre szabható.


[+]

Az ASUS ROG Horus GK2000 tartalmaz egy 32 bites mikrovezérlőt is 4 MB-os beágyazott memóriával. Utóbbi tárol minden fontos adatot a billentyűzet összes elmenthető beállítására vonatkozóan. Ebbe beletartozik a makrózás is, amelyből 80 beállítás menthető el, illetve tárolható még 10 darab egyedi felhasználói profil is.

A normál billentyűket természetesen egyedi és multimédiás gombok is kiegészítik, amelyek mellett még megtalálható egy hangerőszabályzó és egy LED fényerőt szabályzó görgő is. További extra a fejhallgató kimenet, az opcionális csuklótámasz, illetve a szintén opcionális tartó a mobil eszközök elhelyezésére, amely jobb-, illetve baloldalon is elhelyezhető. A csomag része még egy táska is, amely a Horus GK2000 hordozására használható.


[+]

Az USB 2.0-s interfészre köthető, két USB 2.0-s portot is felkínáló ASUS ROG Horus GK2000 hamarosan elérhető lesz az üzletekben, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés