GeForce GTX 960-as kártyáját is összetömörítette az ASUS

Mondhatni menetrendszerűen érkezik az ASUS-tól a GeForce GTX 960-ra épülő VGA a rövidített, mindössze 17 centiméteres nyomtatott áramköri lapra épített verziója, ami amit a vállalat egyszerűen csak "Mini" jelzővel illet, ahogy azt a kategória korábbi modelljeinél megszokhattuk.


[+]

A GTX960-MOC-2GD jelzésű, "Mini-ITX" barát modell felépítése egyébként túl sok meglepetést nem tartogat, hiszen a dizájn ismerős, azaz láthattuk a korábbi Mini VGA-knál, akárcsak a hibrid CoolTech ventilátort, ami ezúttal is a hőcsövekkel megtámogatott alumínium bordán kapott helyet.


[+]

Nem hiányzik a gyári túlhajtás sem, ami azt jelenti, hogy a referencia 1126/1178 MHz-es mag és Boost órajel helyett 1190/1253 MHz-re alkalmaztak a mérnökök. A 2 GB GDDR5 fedélzeti memóriát érintetlenül, 7 GHz-en hagyták, de természetesen a vásárlók megpróbálkozhatnak további plusz teljesítmény kicsikarásával. Az extra tápellátásról egy 6 tűs PCIe tápcsatlakozó gondoskodik, míg a dupla magas kártya hátoldalán Dual Link DVI, HDMI 2.0 és három darab DisplayPort 1.2-es kivezetés található.


[+]

Az ASUS GeForce GTX 960 Mini hazai ajánlott bruttó végfelhasználói ára 72 990 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés