Hirdetés

Az ASUS Eee PC 1025 Flare széria 11 különböző színben rajtol

Az ASUS Eee PC 1025 Flare jelölésű netbookjai először a tavalyi Computexen bukkantak fel, azonban több mint fél évet, egészen mostanáig kellett várni a hivatalos rajtra, mely csúszás minden bizonnyal főleg az Intel Cedar Trail platform akadozó indulásával kapcsolatos. A 1025 Flare tagjai tehát az új Atom platform köré épülnek, egészen pontosan a dupla magos, 1,86 GHz-en ketyegő N2800 köré. A 2 GB rendszermemória mellé maximum 500 GB-os merevlemez párosítható, valamint az ASUS WebStorage szolgáltatásban további 3 GB felhő alapú tárterület is a „csomag” része.


[+]

Kijelzője teljesen átlagos, a 10,1”-es képátlójú, LED háttérvilágítású panel felbontása 1024x600 pixel. Vezeték nélküli kommunikációra Bluetooth 3.0 és IEEE 802.11b/g/n modul áll rendelkezésre, a még egyszerűbb adatátvitel érdekében pedig Wi-Fi Direct és DLNA kompatibilitással is bír. Felszereltség tekintetében kategóriájában kielégítő, az SD memória kártyaolvasó mellett webkamera, HDMI és USB 3.0 port is található, sőt, igény esetén az egyik USB kapu kikapcsolt állapotban is képes energiaéhes mobil eszközeinket táplálni.


[+]

Az ASUS Eee PC 1025 Flare sorozat tagjai az Ultrabookokhoz hasonlóan alvó állapotból 2 másodperc alatt felébred, ráadásul ebben az ugrásra kész helyzetben akkumulátorról akár 21 napig is türelmesen vár a sorára. A gyártó a megjelenést sem bízta a véletlenre, összesen 11 különböző színben lesznek elérhetők az apró netbookok. Pontos vételárat még nem közöltek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés