Hirdetés

Napokon belül jön az Antec ablakos háza

Az Antec bejelentette a P9 Window nevű számítógépházat, amelyet a vállalat különböző rendezvényeken már kiállított, de a tényleges megjelenésre csak most kerülhetett sor. A fekete színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25"-es, illetve nyolc darab 3,5"-es rekeszt kínál, de utóbbiakba 2,5"-es meghajtók is szerelhetők. A kisebbek természetesen rejtve vannak, továbbá egy 5,25"-es fiók opcionálisan kiegészíthető úgy, hogy 3,5"-es meghajtót fogadhasson.

A 465 mm magas, 210 mm széles és 470 mm mély házból a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor tessékeli a szabadba, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt két darab 12 cm-es szélgép biztosítja A szellőzés javítása érdekében az említett egységek mellé további hat darab 12 cm-es légkavaró helyezhető, ebből három felülre, egy alulra, kettő pedig a 3,5"-es rekeszekre mehet. Igény esetén a felső három egységet kiválthatja két darab 14 cm-es megoldás.

Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két-két 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik, továbbá két ventilátorvezérlőre is futotta. A 9,1 kg-os újdonság a 43 cm-es VGA-kat támogatja és a processzorhűtés szempontjából is sok hely áll rendelkezésre, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán. Mindemellett a vízhűtők szerelmeseinek fontos lehet, hogy a ház előlapja mögé 240 mm-es, míg felülre 360 mm-es radiátor is felszerelhető.

Az ablakos oldallappal felszerelt Antec P9 Window szállítása már megkezdődött, az ára pedig 90 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Előzmények

Hirdetés