Hirdetés

Jól szellőző miditorony az Antec kínálatából

A megosztó vonalvezetésű frontális panellel megáldott újdonság a már korábbról ismert, úgynevezett Flow Luxury dizájnt követi.

Az Antec egy új modellel bővítette FLUX szériás, szellőzésre kihegyezett házainak portfólióját; üdvözöljük köreinkben a DF700 FLUX-ot. Az előlapon található háló a megszokott, síkban lévő kivitel helyett hullámformát kapott, s míg a kétkamrás belteret balról 4 mm vastagságú, edzett üvegből készült oldallap határolja, addig a jobb oldali teli lemez alját a tervezők gazdagon perforálták légrésekkel, hogy az ablakos, kéteszközös kombókeretnek otthont adó tápkamrán keresztül is bőségesen áramoljon befelé a levegő.

[+]

A Mini-ITX, microATX és ATX formátumú deszkákkal kompatibilis, 7 bővítőhelyes géplakba legfeljebb 175 mm magas processzorhűtőket és 405 mm hosszú videokártyákat, illetve összesen hat háttértárolót pakolhatunk. Az utóbbiak elosztása a következőképpen néz ki: három 2,5 hüvelykes és egy 3,5 hüvelykes megoldást a kábelmenedzsmentre 26,5 mm széles helyet hagyó alaplapi tálca hátoldalára fogathatunk fel, miközben az előző bekezdésben már említett kombókeret két újabb, 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó számára biztosít menedéket.

[+]

A beépíthető ventilátorok száma kilenc, és ezekből nem kevesebb, mint ötöt kapunk meg a csomag részeként; három darab, 120 mm-es, ARGB-s példány elöl tanyázik, egy ugyanekkora, csak épp LED-ek nélküli légkavaró került hátra, egy pedig a tápkamra tetejére lett csavarozva, és ezt az egészet megtoldották egy integrált PWM/RGB kontrollerrel. Radiátorokból maximum hármat lehet beapplikálni, és az előlap mögé, valamint felülre mehet a 360 mm-es is. Felül, alul és jobb oldalt kivehető porszűrő betétek állomásoznak, de a világítást dirigáló LED gombot magába foglaló I/O sziget két USB 3.0 portját és két audio jackjét ugyancsak ellátták porvédő dugókkal, amit mindenképpen figyelmes gesztusként értékelünk.

A légáramlatok útja
A légáramlatok útja [+]

A 486 mm magas, 220 mm széles és 467 mm mély, 7,4 kilogrammos kalyiba árával kapcsolatban egyelőre nem tudunk információval szolgálni, ellenben a 2 évre szóló garancia felől már nincsenek kétségeink.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés