Hirdetés

Előrendelhető az AMD Radeon R9 290X Battlefield 4 Edition

Az AMD az elmúlt héten jelentette be, hogy a Battlefield 4-hez már október 3-án meg lehet rendelni a megfelelő alapot. Ez az állítás igaznak bizonyult, így a limitált példányszámban készülő AMD Radeon R9 290X Battlefield 4 Edition felkerült pár webáruházba, ideértve például a svéd netonnetet. Utóbbi cég állítása szerint a játék megjelenésére szinte biztos megérkezik az új generációs Radeon. Ráadásul a szoftver megvásárlásával sem kell törődni, ugyanis a csomag része egy Battlefield 4.

Sajnos az ár tekintetében 9999 svéd koronát kell fizetni a fenti webáruháznak, ami számunkra ismertebb valutába átszámolva 1160 eurót jelent. Azt nem tudni, hogy más webáruházakban is ennyi lesz-e az árcédula, de úgy tűnik, hogy nincs meghatározott ár, tehát a kereskedő dönt arról, hogy mennyiért próbálkozik meg eladni a limitált készletet. Ebből a szempontból érdemes majd több ajánlatot is megtekinteni.


[+]

Az Newegg webáruház egyébként várhatóan 750 dollárhoz közeli árat számol majd fel, és könnyen lehet, hogy ehhez majd igazodik a többi cég is. Az OverclockersUK koncepciója tűnik a legkedvezőbbnek, hiszen csak egy 99 dolláros foglalót kérnek. Ha valaki ezt kifizeti, akkor garantáltan kap majd kártyát a megjelenéskor, de természetesen a 99 dolláron túli árat ki kell pótolni, vagy esetleg el is lehet állni a foglalótól, és akkor a 99 dollár visszajár.

A termékeket különböző gyártók márkajelzései alatt szállítják majd, így a lesz például Sapphire, HIS, ASUS, MSI, XFX és Gigabyte VGA. A márka ezúttal is csak formalitás lesz, ami megszokott a csúcsmodellek esetében. Gyakorlatilag mindenki pontosan ugyanazt a kártyát kínálja, jelen esetben olyannyira, hogy ezúttal egyedi matricára sem érdemes számítani.

Az AMD Radeon R9 290X Battlefield 4 Edition esetében megjegyezhető, hogy egy kísérletnek is tűnik is egyben. Gyakorlatilag úgy kínálják a kártyát előrendelésre, hogy a potenciális vásárló ma még nem tudja a konkrét specifikációt, illetve a teljesítményt. Erről már mi sem nyilatkozhatunk büntetlenül, de arra kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire működik ma egy ilyen stratégia. Az AMD az előrendelést biztosít áruházakat folyamatosan belinkeli majd az alábbi Twitter csatornára.

Érdemes kiemelni, hogy a Battlefield 4 Edition jelzésű kártyákhoz nem csak a sima Battlefield 4, hanem a Premium opció is jár. Ennek meglétéről az adott áruházban kell érdeklődni. Valószínűleg ez a verzió drágább, mint az alapmodell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés