Acer Orbe kémfotók: UFO, kavics, szappan? Egyik sem!

Amilyen gyorsan bukkant fel, ugyanolyan gyorsan tűnt el az Acer holland és közép-keleti weboldaláról az Orbe, amit külseje alapján akár egy UFO-nak is hihetnénk, de nyilvánvalóan a vállalatnál nem kezdtek hasonló témájú termékek fejlesztésébe és gyártásába – vagy legalábbis reméljük.

A Google cache-ben eltárolt weboldal tanúsága szerint a fura külsejű Orbe nem más, mint egy hálózati adattároló és médialejátszó, amiről vezetékes vagy vezeték nélküli hálózaton keresztül bárhol és bármikor elérhetjük adatainkat, multimédiás állományainkat. Az Orbe Android, iOS és Windows operációs rendszert futtató eszközökkel használható, így nem lennénk meglepődve, ha az Acer Cloud saját felhőszolgáltatásával kompatibilis eszközről lenne szó, ami hagyományos NAS és DLNA szerver funkciók ellátásra is képes.


[+]

Hogy mekkora a tárkapacitása, mennyibe kerül, vagy mikor jelenik meg pontosan az Orbe, arról nem sikerült semmilyen információt kideríteni. Az egyetlen, ami megerősítést nyert, hogy létező termékre bukkantunk, és fekete illetve fehér színben is elérhető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer