Mától hosszabb jótállási idővel kapható minden Acer notebook, netbook, ultrabook

A felhasználók és a vásárlók legtöbb esetben kritikával illették az Acert, mivel notebookjai és netbookjai (egy-egy modellt vagy akciót leszámítva) csak 1 év garanciával kerültek a boltokba, amit igény szerint csak bizonyos összeg ellenében lehetett hosszabb időszakra kiterjeszteni.

Most viszont megváltoztak a gyártó jótállási feltételei, így a mai naptól megvásárolt termékekre új szabályok érvényesek:

 

  • Az összes Acer Aspire notebook sorozat az eddigi 1 év helyett 2 év garanciával lesz megvásárolható, melyet természetesen továbbra is lehet 3 évre bővíteni az Acer Advantage garancia kiterjesztéssel,
  • az Aspire One netbook sorozat is az eddigi 1 év helyett 2 év garanciával vásárolható meg,
  • az Acer Aspire Ultrabook (Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 Timeline Ultra, M5 Timeline Ultra) 3 év garanciával vihetők haza a boltok polcairól.

A változás természetesen nem marad el az üzleti notebook sorozatainknál sem:

  • A Travelmate sorozat modelljeire is 3 év garanciát vállal az Acer,
  • a 2012-ben bejelentett modelleknél (Travelmate B1 sorozat, Travelmate P2 sorozat, Travelmate P4 sorozat, Travelmate P6 sorozat) az alap 3 éves garanciális szolgáltatás magában foglalja a baleseti kárbiztosítást*.

Mindenképpen dicséretes lépés ez a gyártó részéről, így mi is örömmel üdvözöljük a felhasználók számára kedvező döntést. További információk az alábbi weboldalon találhatók.

*: olyan véletlen, hirtelen és előre nem látható módon bekövetkező kár esetére, amely külső ráhatás eredményeképpen befolyásolja a termék működését.

Azóta történt