Acer H9500: Full HD házimozi projektorral bővül a kínálat

Az Acer továbbra is komoly potenciált lát a házimozi projektorokban, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a most bemutatott új eszköz. A 16:9 képaránnyal dolgozó, DLP technológiára épülő készülék maximális valós kontrasztaránya 50000:1, maximális fényereje pedig 2000 ANSI Lumen. A termékkommunikációban a cég kiemeli a fejlett képalkotó eljárásokat, így például az Acer ColorBoost II+-t, illetve a DynamicBlack-t, amelyeknek köszönhetően valósághű színmegjelenítés érhető el még sötét árnyalatok esetén is.

Acer H9500
Acer H9500

A Full HD felbontás megteremtésére képes, 24p technológiát támogató projektor grafikus menüjében többek között lehetőség nyílik a háttér színének kiválasztására, amely után a színeket automatikusan ehhez igazítja a modell. Ez nyilvánvalóan érdektelen lehet azok számára, akik profi vásznat használnak, viszont lehetővé teszi a jó képminőséget akkor is, ha a körülmények kevéssé ideálisak.

A lámpa üzemideje 2500 óra, amire egy év garanciát vállal a vállalat, a DLP chip esetén pedig öt év garanciával számolhatnak a felhasználók. Az Acer ePower Management segítségével mód nyílik az energiatakarékos mód használatára, amellyel a fogyasztás 20 százalékkal csökkenthető. Természetesen az is beállítható, hogy a készülék bizonyos idő után automatikusan kikapcsoljon, amennyiben nem érzékel jelet. Helyet kapott rajta két HDMI csatlakozó, a rugalmas elhelyezést, illetve használatot a függőleges és vízszintes trapézkorrekció biztosítja. Az Acer H9500 típusjelzésű projektorért körülbelül 2800 dollárt kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés