Hirdetés

Az Acer Type-C-s dokkolóval próbál a Chromebook tulajok kedvében járni

Összesen 13 különféle felhasználható interfész állomásozik a gyártó megoldásán.

Az Acer a napokban mutatta be a D501 névre keresztelt USB Type-C-s dokkolóját, amelynek célkeresztjében a Chrome OS operációs rendszert futtató masinák vannak. A ketyere segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy akár három kijelzőt is hozzácsapjunk a munkafelületünkhöz kiterjesztett asztal formájában (de akár tükrözhetünk is), ugyanis két 1.4-es DisplayPort és két HDMI 2.0 kimenet áll a rendelkezésünkre.

A maximális támogatott felbontás 3840x2160 pixel 60 Hz-es képfrissítési ráta mellett, ellenben arra ügyelnünk kell, hogy Chrombookunkon legyen olyan Type-C csatoló, ami az adatmozgatáson felül tud DisplayPort alt módot és energiát közvetíteni. A megjeleníthető képpontszám és a hozzá tartozó képfrissítés többek között függ a monitorok számától, a vonatkozó információkat az alant beillesztett képen vehetik szemügyre olvasóink.


[+]

Persze nem merül ki ennyiben az újdonság képességeinek tárháza, mivel még négy USB 3.1 Gen1 Type-A és két USB 3.1 Gen2 Type-A kapu, valamint egy 60 watt továbbítására alkalmas USB Type-C aljzat található rajta a gigabites Ethernet konnektoron, a 3,5 mm-es audio jacken, illetve a DC-in jacken kívül, amelybe a mellékelt, 110 wattos adapter csatlakoztatjuk.


[+]

A 204,5 mm széles, 26 mm magas és 85 mm mély, frissíthető firmware-rel rendelkező szerkezet 2 éves garanciával kísérve kerül értékesítésre, és csomagolására 300 dolláros összegről szóló árcédulát biggyesztettek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés