Acer blog: mégis lesz Star Trek kiadás az Aspire R7-ből...

Nézzünk kicsit vissza a múltba: az Acer és a Paramount Pictures a gyártó New York-i termékbejelentései és a Star Trek Into Drakness mozifilm megjelenése előtt egy közös kampányfilmet forgatott, amiben feltűnt a futurisztikus Acer Aspire R7 notebook. Akkor az Acer kijelentette, hogy gép nem fog a filmben feltűnni semmilyen formában, ám arról nem volt szó, hogy nem lesz az R7-ből limitált Star Trek kiadás.


[+]

Ha úgy nézzük, valóban nem is lesz ilyen gép, legalábbis nem a kereskedelmi forgalomban, ám az Acer huszonöt darab Aspire R7 Limited Editiont gyártott le, amiből egyet zárt ajtók mögött a Computexen is mutogattak – erről ott sajnos lemaradtunk. A cég tehát nem tervezi, hogy ezeket a piacra dobja, de a 25-ből egyetlen egy darabot mégis kiad a kezéből egy eBayen lefolytatott aukció keretein belül.


[+]

Természetesen az Acer ezen egyetlen fillért sem fog ezen keresni, hiszen a befolyt összeget jótékony célra költik, azaz két szervezet – a világ legnagyobb, független gyermekjogi szervezete (Save the Children) és az Amerikai Hadseregben szolgált veteránok mindennapi életbe újraintegrálását segítő nonprofit szervezet (The Mission Continues) – megsegítésére fordítják.

A jótékonysági aukció június 14-től 24-ig, azaz tíz napon keresztül tart. További részletek és licitálás az eBay weboldalán (angolul).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények