4K képes géppel is frissült az Olympus kínálata

A tavaly márciusban megjelent Stylus SH-2-t hivatott leváltani a most bemutatott SH-3, mely csak marginális változásokon esett át, ami főként az kb. féltucat új művészi szűrőt és a 4K videofelvételi képességet jelenti. Ez utóbbi amúgy csak kényszermegoldásnak tűnik, mivel mindössze 15 kép/mp frissítés áll rendelkezésre. Ezek mellett minden maradt a régiben, azaz a 16 MP-es BSI CMOS szenzorra az ekv. 25-600 mm-es F3,0-6,9 fényerejű objektíven jut el a fény, a bemozdulásmentes képekért pedig egy 5-tengelyes stabilizátor felel.


[+]

Az SH-3 mellett új Though modell is érkezett a TG-870 személyében. Ahogy az elődnél, úgy ennek a strapagépnek a fedélzetén is található Wi-Fi és GPS, 15 méterig vízálló, kibírja a 2 méteres eséseket és a -10 fokos hideget is. Ahogy az ekvivalens 21-105 mm-es optika is a régi, így az új színvariánson kívül itt is csupán új szűrőket kapunk.


[+]

A két ráncfelvarrott modell megjelenése február végén várható Japánban, átszámítva 350 és 280 dolláros árakon, azonban az még nem tisztázott, hogy a világ többi részére is eljut-e.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés