Hirdetés

400 wattos, nagy hatásfokú, 80 Plus Titanium tápon dolgozik az FSP

Az FSP a tegnapi napon hivatalosan is bejelentette a 80 Plus besorolás legmagasabb, Titanium szintjének megfelelő hatásfokkal rendelkező, 400 watt összteljesítményű, ATX szabványú tápegységét, amiről a fórumokon már egy ideje keringenek információk és egy dokumentum. A felhasználók többsége régóta vár egy ilyen kaliberű, nagy hatásfokú, de ésszerű teljesítményű tápra, ám korai lenne örülni: a gyártótól származó információk szerint az FSP400-60AGTAA jelzéssel ellátott egység csak egy referencia dizájn, ami még nem áll készen arra, hogy a piacon bizonyítson.

Az FSP400-60AGTAA táp belseje extra nagy felbontásban
Az FSP400-60AGTAA táp belseje extra nagy felbontásban [+]

Sőt, a termék a jövőben csak az OEM-ek számára lesz elérhető, és nincs tervben a bevezetése a végfelhasználói piacra. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy előre összeszerelt, komplett masinákba kerülhet beépítésre, külön nem lesz megvásárolható.


[+]

Ilyen esetben a megrendelő igényei diktálnak, így nincs megszabva a csatlakozók típusa és darabszáma sem, illetve a gyártó egyelőre az egyes ágak terhelhetőségével kapcsolatos paramétereket sem kívánt megosztani, ahogy az árat sem.

Előzmények

Hirdetés