3D projektor otthonra

A világszerte egyre nagyobb méreteket öltő 3D-s őrület elsőszámú haszonélvezői (és generálói) a tévégyártók, de mindenki szeretne kisebb-nagyobb szeletet kiharapni a piac – egyelőre kicsinek mondható – virtuális tortájából. Ennek megfelelően a projektorok fejlesztésével foglalkozó vállalatok is érdekeltek, aminek hatására ma már nem egyedi az a vetítő, amely képes a háromdimenziós tartalom megjelenítésére.

Hirdetés

Pont ebbe a kategóriába esik a Sanyo legújabb, PDG-DWL2500J típusjelzésű készüléke. A gyártó közleménye szerint üzleti és otthoni célokra is egyaránt használható az eszköz, bár az ultra rövid gyújtótávolság miatt nagy előadókban vagy tárgyalókban nem a legjobb döntés alkalmazni.

Sanyo PDG-DWL2500J
Sanyo PDG-DWL2500J

Igazodva a mai idők követelményeihez a modell természetesen fejjel lefelé fordítva is használható, hiszen elforgatható a kép. A projektor lehetővé teszi a 3D-s tartalmak megjelenítését, így a felhasználónak egy aktív shutteres szemüveg használatával megfelelő moziélményben lesz része. A gyártó állítása szerint a készülék már 2,4 centiméteres vetítési távolságból is képes az éles kép létrehozására, 32 centiről pedig már 80 hüvelykes képátló mellett lehet élvezni a filmeket. A termék maximum 110 colos képméret megteremtésére ad módot.

A projektor 2500 ANSI lumenes fényereje elég ahhoz, hogy a közepesen világos szobákban, irodákban is élvezhető képminőséget produkáljon. További szolgáltatás az integrált, 10 wattos teljesítményű hangszóró, ami vészmegoldásnak jó lehet. A termék maximum 1366x768 képpont megjelenítésére képes, ami nagy képméret mellett nem teljesen ideális. Az automata trapéztorzítás funkcióval is ellátott eszköz júliusban kerül a boltokba körülbelül 4850 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sanyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés