Hirdetés

27" hüvelykes hajlított FreeSync monitor a Philips műhelyéből

Hirdetés

A Philip sem akar lemaradni a FreeSync-et kínáló gyártók mezőnyétől, így gyorsan piacra dobták a 279X6QJNS típusjelű monitort. A 27 hüvelykes képátlójú termék nagy kontrasztarányú (3000:1) és széles (178/178 fokos) betekintési szögű, ívelt MVA panelre épül, ami 1920x1080 képpont megjelenítésére képes 60 hertzes képfrissítés mellett. A FreeSync működési tartományát a gyártó nem definiálta, de vélhetően 40-60 Hz között lesz.


[+]

A panel válaszideje 14 ezredmásodperc, ami bekapcsolt gyorsítással 4 ezredmásodpercre csökkenthető. A háttérvilágítás PWM-mentes LED-es, és 300 cd/m² maximális fénysűrűség előállítására elegendő. A megjelenített színek száma 16,7 millió, a színtér pedig az árát és a megcélzott kategóriát nézve is több mint valószínű, hogy sRGB.


[+]

Sajnos állvány szinten sok állítási lehetőség nincs, csupán dönthetőségre van opció. Bemenetekből D-Sub, HDMI (MHL) és DisplayPort került a hátuljára, illetve még két darab 3,5 mm-es jack aljzat is helyet kapott. USB sajnos nincs, viszont a beépített hangszórót nem spórolták le róla.


[+]

A Philips 27X6QJNS már kapható a tengerentúlon 350 dollárért, de várhatóan Európában is meg fog jelenni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés